Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Rocks Off Ignition Bullet Vibrator Review

Rocks Off Ignition Bullet Vibrator Review

1093
0

Jeg har en ternet historie med kugle vibratorer. De har tendens til ikke at være magtfulde nok til mine behov, og til tider er stiftpunktstimuleringen næsten irriterende for mig. Når Ruby L’Ace of Knicker Rocker Glory foreslog jeg forsøger en Rocks Off Tengnition 10 funktion kugle jeg blev ikke solgt i starten.

Ruby tillod mig at holde en testermodel, og sådan var vibrationens kraft, at jeg besluttede at give det en hvirvel. Jeg elsker en smule magt i mine vibratorer, og Rocks Off Ignition fik mig til at gribe, da jeg skiftede den.

Om The Rocks Off Tænding

The Rocks Off Ignition er pakket i en slank sort boks og mindede mig om hovedtelefoner af en eller anden grund. Emballageens enkelhed følger igennem selve tændingenes design. Kuglen ligner … godt en kugle overraskende. En petit, slank skaft toppende i en konisk spids øverst. 20161130_181711

My Rocks Off Ignition er guld i farve, men den er også tilgængelig i en pistol metal stål farve fra Knicker Rocker Glory . Jeg kan normalt ikke lide metalliske overflader, men jeg er underligt trukket på den luksuriøse guldkugle.

Tekstur til Rocks Off Ignition er glat som silke. Guldet er smukt reflekterende og ligner ikke den billige skinnende gule, der bruges på nogle dekorative genstande. Accenterne på Rocks Off Tændingen er sorte, hvilket bidrager til kvaliteten. 20161130_181348

Batterier vs opladning

Rocks Off Ignition adskiller sig fra din standard batteridrevne kugle. Som Ruby forklarede mig, fordeler tændingen kraften jævnt gennem akselens længde, hvor der som en batteridrevet kugle skubber vibrationen mod spidsen.

Den første forretningsorden for min Rocks Off Ignition Bullet var at oplade den. Jeg fandt USB-ledningen i kassen og begyndte at kigge efter opladningsporten. Jeg fandt det hurtigt, en sort gummiskive mærket med et lille lynskilt på bunden af ​​kuglen. 20161130_181547

Nu kan jeg vise min uvidenhed her, men jeg var virkelig ikke sikker på, hvordan jeg plugged opladeren pin. Disken virkede solid, det kunne ikke åbnes og til sidst tog jeg til Google for at dobbeltside tjekke dette før jeg tvang pin gennem disken. 20161130_181848

Dette kunne bestemt være bedre anklaget i emballagen, da jeg ikke var glad for at tvinge stiften gennem gummi uden klar indikation på, at dette var, hvordan Rocks Off Ignition oplades. The Rocks Off Ignition har brug for en fuld opladning inden den første brug, så vær forberedt på lidt ventetid. En fuld opladning skal give dig omkring en times spil.

Spoiled For Choice

En gang juiced op sad jeg på sengen for at lære min Rocks Off Ignition at kende. Først var jeg ikke sikker på, at det fungerede. Tændingen styres af en enkelt sort trykknap på enden af ​​kuglen. For at starte Rocks Off Ignition skal du holde inde i længere tid, end du forventer. Hvis det i første omgang ikke springer ind, holder den lidt længere på den knap. 20161130_182725

I modsætning til nogle andre kugler er du forkælet for valg med Rocks Off Ignition med hensyn til indstillinger. Tændingen kan prale af ti separate vibrationsformer, herunder 3 statiske vibrationer af forskellig intensitet og nogle onde pulsmønstre.

For at rulle mellem disse indstillinger skal du blot klikke på knappen på basen. Det betyder selvfølgelig, at du ikke kan gå tilbage til en indstilling, hvilket er irriterende, men at være så petit. Jeg er ikke sikker på, hvordan du kunne komme rundt om dette. 20161130_181640

Min anden lille niggle med kontrollerne er, at knappen er ret stiv for at trykke på, hvilket kan afbryde afspilningen, hvis du skal ændre den under brug. Måske vil dette blive bedre ved brug.

Lille, men smuk

The Rocks Off Ignition er 2,25 inches i omkreds og 3,5 inches i længden. På grund af dens dimensionerende statur og omkreds ligner alle kugler Tænding er ikke egnet til penetration og bør aldrig bruges til anal. Rocks Off Ignition kan dog indsættes i andre bullet-kompatible dildoer og strokers, takket være sin premium effekt vil det gøre en reel forskel. 20161130_182738

Selvom Rocks Off Ignition er designet primært til klitoris stimulation, er den ideel til at bruge til at drille din partner, perfekt til stimulering af brystvorter, perineum og frenulum. På samme måde gør den lille størrelse Rocks Off Ignition fantastisk til brug for at stimulere klitorisk under penetration, enten via PiV sex eller din favorit dildo eller strap-on.

Hvis bad tid sjov er din ting, så tændingen er din ven. At være vandtæt og kompakt, det er perfekt til at tage i badet eller brusebadet til leg. Dette muliggør også super nem rengøring af Rocks Off Ignition.

At få mine klipper væk

Kraften leveret af Rocks Off Ignition betyder, at der er noget offer med hensyn til subtilitet, men det er på ingen måde den højeste vibrator jeg ejer, og jeg ville være komfortabel at bruge det i mit soveværelse med telly på at camouflere støj.

Mine historiske problemer med kuglevibratorer har tendens til at være den pinpoint stimulering, som ofte føles hårdt, jeg kan lide en mere defunderet følelse for at undgå følelsesløshed og kløende følelser. Anvendelse af en lille smøremiddel først jeg tændt tændt den og valgte den tredje statiske vibrationshastighed. 20161130_181612

Jeg er tilbøjelig til at være forsigtig med kugler til at begynde med, jeg kan godt lide at drille tippet på tværs af min klit forsigtigt opbygge fornemmelserne i mit eget tempo. En af de ting, jeg elsker om Rocks Off Ignition, er graden af ​​kontrol, der opnås ved koniske og mere spredte vibrationer. Jeg fandt hurtigt, at jeg kunne trykke hele længden af ​​tændingen mod min klit for en lækker følelse.

Eksperimentering med mønstre

Jeg nyder normalt ikke mønstrede vibrationer, men jeg fandt nogle af de senere mønstre rigtig sjovt. De er stærke og pulsey, og jeg følte hurtigt intensiteten i min klit, der spredte ud gennem min mave og byggede op til et stærkt klimaks.

Jeg kan virkelig godt lide Rocks Off Ignition for dets kantning evne og kontrol. Styrken af ​​vibrationerne, der kommer fra en sådan lille kilde, er forbløffende, og der er en lækker dybde for dem, i modsætning til mine tidligere erfaringer med kugler. 20161130_181813

Min dom?

Selv om jeg stadig foretrækker et legetøj, kan jeg stifte og trænge ind med, at jeg må sige, at mine nylige oplevelser med nyere kuglevibratorer måske har åbnet øjnene for glæden, som en god kugle kan bringe til dit sexliv. Rocks Off Ignition er langt den bedste kugle, jeg nogensinde har brugt, og jeg tvivler på, at det nogensinde vil forlade min sengeladerskuffe nu.

Slank i design og kompakt nok til at smide i din håndtaske er Rocks Off Ignition en perfekt, hvor som helst orgasme partner.

Du kan købe Rocks Off Tengnition ti-speed bullet vibrator fra Knicker Rocker Glory til den meget rimelige pris på £ 30,00. Uanset om du allerede er fan af kugle vibratorer eller søger at udvide din kollektion, er denne kugle et must for alle.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here