Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Rustfrit stål Rosebud Butt Plug Review

Rustfrit stål Rosebud Butt Plug Review

1169
0

De siger diamanter er en piger bedste ven, og for mig er det helt sikkert sandt, at hvis det gnister, er magpieet i mig, det vil have det. Så det var kun et spørgsmål om tid, før jeg ønskede en prinsesseprop. For dem af jer, der er mindre velbevandrede i terminologien af ​​ting, vi holder os i vores røv, er en prinsessestik en stødstik prydet med en glitrende sten på bunden. Dybest set smykker til din bagside. Prinsesse stik er normalt metal og kommer i alle størrelser og priser fra de mere moderat prissat dem på Bondara og Lovehoney til den absolutte skønhed er det Crystal Delights sælge.

20160716_175200

Til min første prinsesseplug besluttede jeg at vælge pink, ikke overraskende, og rostfri stål Rosebud Butt Plug fra Bondara syntes som god værdi for pengene, så jeg bestilte en og spændte ventede på sin ankomst. Da pakken ankom, blev jeg chokeret af vægten, før jeg selv åbnede den. Den ydre emballage var intet at skrive hjem om, men indenfor var det, der lignede en sort fløjl smykkeskrin, jeg var imponeret over præsentationen for at være ærlig og det gav absolut indtryk af et meget dyrere produkt. Indlejret inde i den lille boks var nok det smukkeste stik jeg ejer. Stikket var fast rustfrit stål, og de meget polerede overflader afspejlede mit eget billede tilbage på mig. Siddende i bunden var en forbløffende rose-pink glitrende sten.

20160716_175217

Nu har jeg allerede nævnt vægten, men intet forberedte mig på den intimidering, jeg følte, da jeg fjernede stikket fra boksen. Det var meget tung og solid følelse, og da jeg sad med at veje det i min hånd ønskede det, at jeg ikke havde været sådan et show og havde valgt den ekstra lille. Rustfrit stål Rosebud Butt Plug leveres i tre størrelser med varierende udgiftsgrad. Den ekstra lille er 1 tommer bred og 2,8 tommer lang. Den lille / mellemstore er 1,25 inches bred og 3 inches lang og medium / stor er 1,50 inches bred og 3,75 inches lang. Jeg valgte den lille / mellemstore, som selvom jeg helt sikkert ikke er nybegynder til anal spil og nyder analsex, havde jeg aldrig brugt en metalplug og var forsigtig. Dette sætter mig tilbage en meget rimelig £ 24.99 den ekstra lille er £ 19,99 og den større en £ 29.99.

Tænker over det med eftersyn, det skal have været rent vægt og det massive metal, der gjorde mig nervøs for Rosebud Butt Plug, da det ikke engang er så længe, ​​men det er bredt og meget mere ubehageligt end en pik eller en silikoneplug. Bide tilbage mine bekymringer besluttede jeg, at der kun var en måde at finde ud af og nåede til smøremidlet.

Selvom jeg ejer anal lube, ville det være retfærdigt at sige, at min tilgang til specifik smøremiddel er slap dash, og jeg tager normalt bare den nærmest mig, men denne gang tog jeg mig tid til at finde anal smøremiddelet, der besluttede, at jeg ønskede så meget hjælp som muligt i denne oplevelse. Hvis jeg er ærlig, ville jeg ikke kunne få denne stik i mig uden smøring. At glide det inde i mig var en helt ny oplevelse i forhold til mine eksisterende stik, metalet følte koldere og mere solidt og da pæren glidte hjem var der en bestemt bid, da jeg kæmpede for at imødekomme den bredeste del. Jeg ville ikke sige, at det var ubehageligt, jeg nød det virkelig, men det var bestemt mere af en udfordring end min silikone eller glaspropper. Måske var de småformer. Forskellen mellem pæren og stammen er ret skarp og udtalt, og det kan resultere i en pludselig træk, da din røv slukker pæren igen, ikke ubehagelig, men det kan helt sikkert være foruroligende for en nybegynder.

20160715_143847

Én gang på plads elskede jeg absolut det. Vægten og strækningen var guddommelige, og det var chokerende behageligt at bære og bevæge sig rundt med på plads. Basen nestles pænt mellem mine kinder og graver ikke i eller irritere overhovedet, men det er stadig flot og bredt ved bunden, hvilket er noget, der mangler mange prinsessepropper og noget, jeg har brug for fra en stødprop til sikker slitage.

Der er noget så uhyggeligt girly om en prinsesse plug. Den frække glans og gnistre bare fristende til at komme til at spille. Jeg fandt det meget svært at stoppe med at stirre i spejlet og denne stik er en, min partner nyder at se mig have. Han finder det så meget af en tur til at se som jeg gør at bære.

Den meget ting, jeg fandt så skræmmende om Rosebud Butt Plug i rustfrit stål, er nok det bedste. Den solide brede pære. Hvis du bærer dette stik under sex, får du oplevelsen i tankerne. Det er så strammende, og jeg når ofte til denne ene endda til solospil blot for øget følelse. Det er simpelthen fantastisk.

20160715_143853

Rustfrit stål Rosebud Butt Plug er helt kropssikker og nem at rengøre og passe på. Det faktum, at det kommer med sin egen opbevaring er et dejligt touch. At være stål kan du bruge Rosebud Butt Plug til temperaturafspilning, selv om jeg ikke har gjort det endnu.

Jeg er forelsket i rustfrit stål Rosebud Butt Plug, som det helt sikkert har motiveret mig til at have mere, faktisk alle regnbuens farver, så min derriere kan fungere med den farve, der afspejler mit humør i den dag. Jeg ville give Rosebud Butt Plug en fantastisk 10/10, da jeg simpelthen ikke kan finde fejl med det!

Affilierede links er blevet brugt i denne anmeldelse.

20160715_143919.jpg

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here