Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Så Divine Sweet Sensation Booty Plug

Så Divine Sweet Sensation Booty Plug

1641
0

Hvis du er en regelmæssig læser af mine anmeldelser, vil du vide, at jeg elsker et girly spin på mine sexlegetøj. Så jeg var glad for at blive tilbudt chancen for at gennemgå Så Divine Sweet Sensation Booty Plug .

Så guddommelig Emballagen er altid pæn og frisk udseende og Sweet Sensation Booty Plug var ingen undtagelse. Ankommer i en lille lilla boks havde det et moderne look med et billede af stikket på forsiden.

Lille og Pretty

Fra boksen kunne jeg gætte Sweet Sensation Booty Plug var ikke en stor stik og åbning det bekræftede min første opfattelse. Den samlede længde af Sweet Sensation Booty Plug er 3 tommer med en 2,5 tommer indsættelig længde. En 4-tommer omkreds på det bredeste punkt gør dette til en meget bærbar stik.

Det Sweet Sensation Booty Plug er smuk at se på. Den er lavet af smukke lilla farvet silikone med en klar juvel i bunden. En traditionel formet stik har Sweet Sensation Plug en konisk ende til pæren, der fører til et kedeligt punkt. Nakken er fleksibel og blæser forsigtigt ind i pæren.

Hele kroppen af Sweet Sensation Booty Plug er lavet af silikone. Dette giver høj komfort under slid. En slank blød hals giver langvarig komfort en prioritet. Måling 2 cm i længden er nakken ret kort.

Betydningen af ​​flared baser

Jeg kan ikke imponere nok, hvor vigtige flared baser er, når man køber stump stik og anal legetøj. Der er en lille vakuumeffekt skabt, når du lægger legetøj i din anal passage, og en flared base er den eneste effektive måde at forhindre legetøj på at rejse længere inde i dig. En god bred base holder stump stik og anal legetøj sikret, hvor de skal være. Tillader dig selvtillid at kunne bære dem på lang sigt.

En god tommelfingerregel er at se efter en base, som er lidt bredere end den bredeste del af stikkens pære. Personligt ville jeg ikke føle mig sikker på at være iført et stik med en base mindre end en tomme i bredden. Basen af Sweet Sensation Booty Plug er omkring 1 ¼ tommer bred og er næsten større end lampens pære. Jeg ville elske at se denne base lidt større hvis kun med den ekstra ¼ tomme for at give mig lidt ekstra sikkerhed.

Blingy Booty Plug

Basen er lavet af silikone og juvelen er indlejret i bunden. En smart funktion af Sweet Sensation Booty Plug er juvelen kan poppes ud for nem rengøring. Silikonefeltet omkring kanten af ​​basen kan trækkes tilbage, så juvelen kan fjernes. Dette er en god ide.

Stroking af Sweet Sensation Booty Plug Jeg elsker den bløde silikone. At være silikone betyder Sweet Sensation Booty Plug er kropssikker. Det er også latex og phthalat fri. Alt dette betyder, at du bør være i stand til at bære Sweet Sensation Plug uden risiko for reaktion. Hvilke gode nyheder gives der, hvor du skal bære det.

Silikone kan være forskellige tætheder, og en silikoneplug er mere tilgivende end at sige et glas eller et metal. Silikonen bruges til Sweet Sensation Booty Plug er fast, men der er lidt give. Nakken er meget fleksibel og jeg kan godt lide dette.

Iført den søde sensation plug

Så, hvad har det på Sweet Sensation Booty Plug? Jeg brugte en lille vandbaseret glidemiddel til hjælp til indsættelse. Sørg for, at du kun bruger vandbaseret smøring med din silikone plug, da silikone lubes vil beskadige dem.

Jeg fandt Sweet Sensation pluggen glidet inde i mig uden nogen problemer overhovedet. Den blide hals til pære eksamen gav ikke den pludselige popping sensation jeg får med nogle af mine større stik, da de glider helt hjemme. En gang på plads Sweet Sensation Booty Plug er meget komfortabel. Jeg kan næppe mærke nakken, når den er indeni mig, og fleksibiliteten gør bevægelse med den på plads en drøm.

Basen er blød og dyb nok til ikke at irritere eller grave ind i min bum kinderne, og jeg føler, at stikket ikke vil rejse eller flytte, når det er på plads. Dette er så vigtigt for mig at kunne nyde iført stik.

Under Sex

Mousserende væk imellem mine kinder ser juvelen så smuk ud. Jeg elsker virkelig prinsessepropper, og denne ville være en fabelagtig start plug for alle, der ønsker at tilføje lidt bling til deres booty. Min anden halvdel elsker den måde, disse stik ser ud og finder dem meget sexede, især når de bæres som en overraskelse under mit tøj.

Båret under køn den Sweet Sensation Booty Plug gør et sexet tilbehør, så han får en god udsigt under doggy stil sex. Men der er også praktisk til denne smukke plug. Den lille svulm til pæren strammer forsigtigt vaginaen, når den bæres under sex. Jeg siger forsigtigt, fordi dette er et lille stik, og effekten er mere udtalt med en større pære. Du kan dog se en forskel.

Også, Sweet Sensation Booty Plug er en fantastisk måde at varme op for anal. Igen, især hvis du er ny til anal sex. Hvis du bærer Sweet Sensation-stikket under forspil, er det lettere at trænge ind, når det er fjernet. Jeg finder det også ekstremt sexet at tillade ham at fjerne det for mig.

Komfortabelt og kompakt

Jeg finder iført Sweet Sensation Booty Plug Jeg kan mærke det nok til at holde mig våd og kåt, men det er meget behageligt. Som nogen, der regelmæssigt har analsex, vil jeg gerne se en større størrelse til Sweet Sensation Booty Plug. Jeg nyder den strækning, der tilbydes af et større stik, men det er en personlig præference og afhænger af oplevelsesniveau.

Fordi den er lavet af silikone Sweet Sensation Booty Plug er nem at rengøre og kan endda koges for at sterilisere det. Dette er ekstremt vigtigt med anal legetøj.

I Sammenfatning

Jeg elsker udseendet og designet af So Divine Sweet Sensation Booty Plug. Silikone er blød og juvelen tilføjer en dejlig berøring. Hvis du er på udkig efter ekstreme analfornemmelser, er dette ikke pluggen til dig. Det er dog perfekt til nybegyndere til mellemliggende anal spillere. Det komfort og brugervenlige design gør det til et godt valg.

Så guddommelig sælge Sweet Sensation Booty Plug til den utrolige pris på £ 13.99. Dette er en fantastisk pris, og hvis du overvejer at købe en stikkontakt, er dette et godt sted at starte.

Mange tak til de fantastiske mennesker på Så guddommelig for at sende mig den Sweet Sensation Booty Plug . Jeg blev sendt denne vare gratis i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here