Forside Sex nyheder og kvinder Guys kan ikke holde øjnene væk fra en kvinde, når hun går...

Guys kan ikke holde øjnene væk fra en kvinde, når hun går i ryggen, siger videnskaben

1230
0

Uanset om hun konstant smutter dig eller altid rører din arm i samtale, er der mere end et par tegn, der indikerer en kvinde, er i dig .

Men hvad med de ting, der tiltrækker dig til hende? Jo da, du har sandsynligvis en romantisk “type” som du plejer at kigge efter, mens der også er nogle få røde flag skal du helt sikkert holde øje med .

Og nu har videnskaben opdaget en ting, en kvinde gør, der næsten altid tager fat på en fyrs opmærksomhed, og det er overraskende simpelt: Mænd trækkes naturligvis mod kvinder, der går i ryggen, ifølge en nyt studie offentliggjort i Springer’s journal Evolutionær psykologisk videnskab .

I undersøgelsen brugte forskere seks forskellige computergenererede 3D-modeller af en kvindes overkrop, hver med en lidt anden kurve på ryggen. Modellerne blev derefter vist til mere end 80 kollegiealder mænd og kvinder (alle havde øje-tracking teknologi), som blev bedt om at vurdere attraktiviteten af ​​hver kropsholdning.

Resultaterne? Jo mere buet bagsiden af ​​3D-modellen blev, desto mere attraktivt blev det vurderet af både mænd og kvinder. Ved hjælp af øjensporingsdata fandt forskerne også, at mænd ofte fokuserede deres opmærksomhed på både modelens hofter og bagside.

Og mens vi ikke kan sige, at vi er helt chokerede, giver det lidt mere indsigt i hvorfor modeller som Abigail Ratchford (kendt som “Queen of Curves”) og Demi Rose Mawby tegner millioner af tilhængere til deres Instagram-konti.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here