Forside Sex nyheder og kvinder Lovehoney Multipurpose Pleaser Magic Wand Attachment

Lovehoney Multipurpose Pleaser Magic Wand Attachment

1632
0

Jeg kommer ikke til at lyve, jeg bliver altid meget begejstret, når jeg bliver bedt om at gennemgå et ‘top hemmeligt’ produkt – det er spændingen ved det ukendte, og også at vide, at du leger med noget, der måske aldrig ser dagens lys hvis det er forfærdeligt, eller at få smug, hipster tilfredshed med at vide, at du havde orgasmer med det før nogen anden.

Vi elsker vores Magic Wand-vibratorer her på The Big Gay Review. Så når Lovehoney spurgte, om nogen ville være villig til at prøve en ny vedhæftet fil designet til at arbejde med sugekoplegetøj, kastede jeg mig på dem som om de var buffet, og jeg havde ikke spist i en måned. Det var ikke meget smukt. Jeg var ikke alt for sikker på hvad jeg kunne forvente, men det er i sig selv en af ​​grundene til, at jeg elsker at teste ‘mystery’ elementer – jeg kan ikke opbygge nogen forudforståelser om, hvad det er / hvordan det virker / hvorfor det måske ikke virker etc.

Førstehåndsindtryk

Jeg har brugt flere stænger vedhæftede filer før, og selvom jeg kun har oplevet en stor skuffelse, har resten altid forlod mig, som kun vil have lidt mere. Denne geniale lille vedhæftning gør det muligt for enhver sugekop legetøj at blive anbragt på den, hvilket effektivt gør det til en kraftig vibrator. Og det virker smukt. Men jeg kommer på alt det om et øjeblik.

Vedhæftet fil sendes i en meget enkel Lovehoney kasse med sædvanlige branding og farver. Inde er en lille folder med omhu og brugsanvisninger. Den sædvanlige upåklagelige Lovehoney-standard! Vedhæftet fil skal passe til enhver stav med en 7,5 tommer hovedomkreds (den passer godt ind på min Doxy wand ).

Vedhæftet fil er lavet af hudsikker silikone, og er sikkert at bruge med magiske wands, der har en silikoneoverflade på hovedet eller ethvert legetøj lavet med silikone.

I brug

Så det grundlæggende koncept for vedhæftet fil er bare at give en overflade, som du kan anvende næsten enhver sugekop legetøj også – hvilket betyder, at du kan forbedre appelleringen af ​​de dildo / stump stik og andet legetøj, som du måske måske har kede dig med (især hvis du ikke har den luksus at have LoveArc , eller andetsteds at anvende sugekoplegetøj, for den sags skyld).

Fastgørelse af Multipurpose Pleaser til Doxy var utroligt simpelt – det smed glidende ud, uden behov for smøremidler, og det blev ligeledes godt (men det behøver ikke en kraftig slæbebåd for at fjerne den heller) så det er godt. Mens vedhæftet fil’et passer ’til Smart Wand denne tilpasning passer ikke så snuggly som Hummer , så da du slog tangen på, endte vedhæftet fil og dildo bare ved at dreje rundt i en cirkel. Comical, men ikke meget sexet.

Den er lavet af silikone, så den er helt kropsikker og har et stort overfladeareal, som de fleste standardstørrelses legetøj ikke burde have problemer med at overholde. Fastgørelsen selv virker også som en stor sugekop, så du kan stikke stangen til væggen og male den mindre, ridsede side for stimulering (da hverken min eller min mand har de relevante dele, kunne vi ikke teste om dette var tilfældet). Også at dømme efter racketen gør muren, når den raser rundt om et bord eller et skrivebord, jeg kan ikke forestille mig, at det lyder bedre, når man trykker mod en mur (og det var rigtigt, men det er ikke overraskende rigtigt).

I videnskabens og orgasmernes interesse prøvede jeg muren med hver enkelt legetøj til sugebold, som jeg har (som i øvrigt ikke er så meget som jeg gerne vil have det, men jeg arbejder på det). Vi testede det med Leo først. Vibrationerne overførtes meget tungt gennem legetøjets base og rejste ned ad akslen, hvor de svækkede som det kom mod spidsen, men internt følte de sig stadig rigtig godt. Næste forsøgte vi Suko – Denne arbejdede lidt bedre. Jeg er ikke sikker på, om det er tilfældet, at silikone er dobbeltdensitet og har en fastere kerne, men vibrationerne føltes temmelig stærkt igennem hele længden af ​​akslen. Indtil videre var dette min favorit.

Herefter kom Bondara silicone dildo , og igen vibrerede vibrationerne overalt i akslen ret pænt. De følte sig helt sikkert meget længere nede, men der var stadig en god rystelse mod spidsen. Jeg prøvede derefter en tantus dildo og sugekop (the Gudinde ) og det fungerede slet ikke. Faktisk overhovedet ingen af ​​vibrationerne gennem dildoen – de gik gennem sugekoppen og blev så bare falmet til ingenting – men jeg forventede det ærligt.

Men jeg ville ikke give op, jeg greb den Prostata Play , fast det på sugekop og lad det rive. Hellig lort. Det hele var vibrerende, som om det var fuld af vrede bier – de små perinealarmene bevægede sig så hurtigt, det blev en sløring. Internt var min prostata som “ALDRIG, JESUS ​​CHRIST, Jeg var ikke klar til det”, og jeg rystede som følte en massiv orgasmbrud. Mission, succes.

Den eneste ulempe er at bruge det hele sammen kan være lidt … godt, jeg var overalt i starten. Forsøg på at indsætte en dildo, der nu har vægten af ​​muren, der trækker på den, var lidt akavet, og jeg kunne ikke komme ind i mine ‘sædvanlige’ stillinger – men der er måder omkring det, og det er helt sikkert meget nemmere med en partner rundt for at guide dig.

Jeg havde staven på sengen, hvilede på et par puder, og så ‘straddled’ det. I første omgang vil muren gerne rulle puden væk, men med en vis kreativ tænkning fik jeg et par bælter og sikret staven til puderne, og før jeg vidste det havde jeg min egen vibrerende sexmaskine. Okay, så det var stadig lidt akavet, men det fungerede, og det fungerede meget godt. Jeg kan forestille mig, hvis du er heldig nok til at have stativ sæde / mount, så ville dette løse det akavede problem helt og holdent.

Rengøring og vedligeholdelse

Da denne lille vedhæftning er silikone, kan du give det en god skylning med noget varmt vand og legetøjsrenser, og det bliver så godt som nyt. Eller du kan koge det / blegge det / opvaskemaskinen det … temmelig sikker på, at du kender boret. Da dette er en lille vedhæftning, er jeg glad for at beholde den i den originale kasse, indtil jeg næste gang beslutter at piske det ud – holder det støvfrit.

Resumé

Bortset fra det faktum, kan det få en smule unsexy forsøger at drive en tryllestav med en stor floppy dildo på den, når du kommer omkring, er det en glimrende idé. Alle de lettilgængelige stænger har altid været lidt korte (med hensyn til længde), og jeg er blevet efterladt, fordi den skal gå videre, dybere osv. – og nu kan jeg køre de vibrationer meget dybere og få den fyldigere føler jeg er vant til. Det er absolut værd at tilføje til din kasse med tricks.

Hvor kan det købes

Du kan få din vedhæftet fil fra Lovehoney for £ 14,99 (Opdatering: Denne vare er nu afbrudt, så skynd dig og tag det mens du kan!)

lh-ow-1000

Lovehoney sendte mig venligt denne vare i bytte for en ærlig anmeldelse. Alle tanker, meninger og erfaringer i denne anmeldelse er 100% mine egne ærlige tanker. Modtagelse af et emne gratis svinder ikke eller påvirker resultatet af enhver anmeldelse, jeg skriver – de vil altid være sandheden. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here