Forside Sex nyheder og kvinder Sjov Factory Big Boss G5

Sjov Factory Big Boss G5

1637
0

For en lille smule siden købte jeg næsten Big Boss G4, som jeg har løjet efter det for en absolut alder, men aldrig kugler kuglen.

Efter at have gennemgået XBIZs online-magasin så jeg imidlertid en annonce for den nye G5-linje, som Fun Factory skulle udgives, herunder en opdateret version af Big Boss. Og så, som om legetøjsgudene svarede på mine bønner, Lovehoney venligt tilbød mig G5 i bytte for en ærlig anmeldelse – og jeg var helt glad for at forpligte.

Da jeg ankom, havde jeg været på arbejde, og det havde været en meget stressende dag – men at komme hjem og se denne hylde af en vibrator slog sikkert mig op, samtidig med at jeg slog mig med lidt usikkerhed.

Førstehåndsindtryk

Fun Factory sætter altid stor indsats i deres emballage. Det kommer ud som både sjovt og luksuriøst. Når du fjerner den ydre glidning, får du den smukke guldkasse emblazoneret med sloganet ‘Dit perfekte øjeblik’. Når du løfter låget, finder du din Big Boss sammen med USB-magnetisk opladerkabel og en lille omhu / instruktionsbrochure.

The Big Boss har en indsættelig længde på 7 inches og en chunky omkreds på 5,75 inches langs hele skaftets længde. Den øverste halvdel af akslen er fuldstændig fleksibel og vil bøje til næsten enhver vinkel. Det har også en god mængde “squish” til det så godt. Akslen har en “realistisk” form, der har en pæreformet glans og nogle mindre “vener”, der beskriver længden.

Silikonen har en god træk, hvilket ikke er helt usædvanligt for Fun Factory-legetøj. Derfor er det altid en god ide at sikre, at du bruger en god mængde vandbaseret glidemiddel. Det er også en massiv støvmagnet (som du kan se fra fotos).

Big Boss vil kræve opladning før brug – det vil tage ca. 6-8 timer for at fuldføre en fuld opladningscyklus, og du får derefter mellem 2-4 timers spilletid afhængigt af hvilke indstillinger du bruger. Dette er en betydelig forbedring i løbet af 16 timers opladningstid for Stronic Drei . For at betjene, tryk simpelthen på ‘FUN’ knappen, og det vil komme i livet. Ved hjælp af +/- knapperne kan du cykle gennem 6 hastigheder og 4 kraftige mønstre.

I brug

Så efter at have ladet Big Boss lade op, var det tid til at give vibrationerne en test. Når jeg tænder den, starter vibratoren i mellemhastigheden (der er 6 hastigheder). Umiddelbart bemærkede jeg, hvor dybt og rystende vibrationerne var. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men det forventede jeg virkelig ikke. Da jeg flyttede op til den højeste hastighed, var jeg imponeret over, hvor langt vibrationerne rejste gennem hele længden af ​​akslen. De gennemsyrer kraftigt gennem hele længden. Der er noget mildt tab af vibrationer på spidsen, men det er virkelig meget mildt. Men det vigtigste punkt er, at vibrationerne på intet tidspunkt føles “buzzy” – så fans af rumbly vibrationer vil være meget lykkelige faktisk.

Når det kommer til at bruge Big Boss – det er bestemt noget, jeg har brug for at varme op også. På trods af, at akslen er fleksibel, er den massivt chunky helt ned ad akslen, og den pæreagtige spids gør penetrationen lidt vanskelig, hvis du ikke er mindst en smule opvarmet. Men efter at have fulgt min normale opvarmningsrutine med at bruge Leo , Jeg var snart klar til at tage det hele på. Med et dybt ånd slog jeg det op og begyndte at glide det indeni.

Det tog et øjeblik til fuld indsats, men når jeg gjorde, var jeg straks venstre følelsen utroligt fuld. Jeg lægger mig tilbage og følte at tingle hele tiden, da jeg blev vant til størrelsen. Da jeg var komfortabel, slog jeg omhyggeligt på vibrationerne. Internt følte de sig lige så stærke på indersiden som de gjorde på ydersiden. Den pæreformede glans hvilede lykkeligt mod min prostata. Jeg fik oprindeligt bare lov til at vibrationerne bare fungerede mig, og jeg følte mig snart utroligt opvokset. Jeg var smertestillende. Basen af ​​Big Boss har et ergonomisk fingersløjfe, der gør det nemt at holde fast. Jeg tog en anden dyb indånding og begyndte at presse forsigtigt med Big Boss. Åh gud, det følte godt.

Med hver stød strækkede den tykke skaft i mit hul, mens vibrationerne gav yderligere stimulering omkring prostata og sphincter. Det var alle de bedste ting ved at smide med en rigtig god dildo, men forbedret med introduktionen af ​​vibrationerne. Det tog mig ikke lang tid at nå frem til det punkt, hvor der ikke var nogen tilbagevenden med Big Boss. Det er helt sikkert en vibrator, der er ansvarlig.

Der er et godt udvalg af vibrationshastigheder og mønstre – de laveste hastigheder er helt sikkert rumbly, men i den laveste hastighed forsvandt vibrationerne næsten og følte sig ikke så meget som de højere hastigheder. De 6 mønstre er opdelt i 2 ‘kategorier’ – Aerobic Mode og Razzle Dazzle mode. De aerobe vibrationer er i grunden 3 forskellige “pulserende” indstillinger, lige fra lav til høj. Razzle Dazzle mode beskrives bedst som en blanding af alternative bølger og pulser. Faktisk er her diagrammet indefra instruktionsbogen, der kan gøre et bedre arbejde med at forklare mønstrene.

Personligt gjorde de aerobiske mønstre ikke noget for mig, men Razzle Dazzle-mode havde min pik træk i tid med mønstrene, og det var en utrolig erotisk oplevelse, da vibrationerne arbejdede mig over.

fun-factory-big-boss-G5-14

Et par mindre klager dog.

For det første silikone. Mens det gør legetøjet helt sikkert i kroppen, er jeg bekymret for, at uanset hvor ofte jeg vasker / rengør legetøjet, ser det hele tiden ud og føles støvet. Faktisk er det bare at gnide silikonen, at det bliver støvet – som en suede sofa – hvis du gnider stoffet på den forkerte måde (hvis det giver mening). Det er kun en mindre klage, udelukkende fordi jeg altid vil have mine legetøj til at se deres bedste ud, men desværre ser Big Boss altid snavset ud!

For det andet er sømmen rundt om akslen og håndtaget helt mærkbar i den forstand, at lube og “gunk” kan sidde fast derinde, så du skal være ekstra opmærksom ved rengøring for at sikre, at alt fjernes fra der.

Hvis du vælger at spille analt med dette legetøj, som jeg gjorde – skal du være ekstra opmærksom. Det har ikke en flared base, men det har fingersløbet i håndtaget – så længe du holder et godt greb på håndtaget, vil legetøjet være sikkert for anal stimulation – men som sagt, hvis du har en meget sulten røv, bare sørg for at holde fast!

Rengøring og vedligeholdelse

Big Boss, som de fleste af Fun Factory’s produkter, er helt vandtæt – det gør det ikke kun nemt at rengøre, men du kan tage det ind i badet eller brusebadet for nogle vandmiljøer (hvis det er din stil). En god skylning med noget vand og legetøjsrenser vil være nok til at sikre, at Big Boss bliver i god stand.

Som jeg nævnte om silikonen, lagrer den i en taske eller i boks gør det absolut ingen forskel med hensyn til at holde det støvfrit! Jeg giver det altid en hurtig aftørring med en legetøjsudsugning før brug alligevel, men for at være ærlig, kæmper jeg bare med et tabt slag.

Resumé

Så mens jeg virkelig nyder prostata-specifikke vibratorer og legetøj, har jeg tendens til at finde, at jeg får meget mere glæde af almindelige dildoer, da det er den nærmeste analoge til ægte sex. Men i dette tilfælde får jeg det bedste fra begge verdener – jeg får den fine fulde følelse af en god, realistisk dildo kombineret med de dybe rystende vibrationer af en god prostata legetøj. Og det gør mig helt sikkert utrolig god indeni. Så i den henseende er jeg virkelig glad for, at Lovehoney gav mig mulighed for at gennemgå dette produkt.

Hvis du kan komme forbi “problemerne” med silikonen, så er det helt sikkert en vibrator, der burde være i din samling – især hvis du kan lide gode vibrationer og påfyldning af legetøj.

Hvis du gerne vil have dine hænder på Big Boss G5, kan du bestille din fra Lovehoney i dag, hvor den er tilgængelig i 2 farver: Kød eller Sort .

lh-ow-1000

Fun Factory Big Boss G5 blev sendt til mig af Lovehoney gratis i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette sværger på ingen måde mine oplevelser eller meninger om dette produkt eller noget andet produkt, vi vurderer. Alle tanker og meninger udtrykt i denne anmeldelse er 100% ærlige og min egen. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here