Forside Sex nyheder og kvinder Nexus Revo Stealth Prostata Massager

Nexus Revo Stealth Prostata Massager

948
0

Siden jeg opdager glæden ved prostata-stimulering, ser jeg altid ud til noget nyt og anderledes.

Den L’Amourose Prostata Massager, som jeg købte for en lille smule siden, blæste fuldstændigt mit sind, med både det er magt og hvor utrolig roligt det var. Da jeg blev spurgt af Lovehoney hvis jeg ville teste dette, var jeg oprindeligt lidt usikker – vibrationer var en ting, men også rotationer? Sikkert er det bare en gimmick? Men efter at have læst nogle anmeldelser af den oprindelige Revo accepterede jeg udfordringen og ventede tålmodigt på, at det var ankomsten.

Førstehåndsindtryk

Emballagen er slank, stilfuld og meget maskulin. Der er en simpel sort matte ydre slip, der bare indeholder produktnavnet. Under det er en sort mindeboks, som igen kun indeholder produktnavnet. Når du løfter låget op, ser du Revo og fjernbetjeningen anbragt i en papkasse. Under det er en opbevaringspose, USB-kabel og et magnetisk ladestik. Der er også en brugsanvisning. Præsentation klogt, det er godt. Jeg føler altid, at når folk tager sig tid til at pakke deres produkter pænt, hjælper det virkelig med at forbedre den overordnede oplevelse (men igen er jeg en sucker for en god kasse … ooer!)

Revo Stealth er lavet af en blanding af silkesglat hud-sikker silikone, med en ABS plast base. Den er formet som en standard prostata legetøj, med den indsættelige prostata stimulator og en buet bund nederst, der virker som en perineum stimulator. Dette afsnit er dækket af masser af behagelige små humle.

Revo er opkaldt, fordi legetøjets aksel roterer faktisk – så som det er inde i dig, er den roterende spids indstillet til at give en fantastisk stimulering til prostata – noget, som du bare ikke får fra en almindelig massager, vibrerende eller på anden måde. Der er 2 rotationshastigheder – 25 omdr./min. På den laveste indstilling og 35 omdr./min. I højeste indstilling. Legetøjets base vibrerer også, så det hviler mod perineumet, vil det give nogle dybe røvefornemmelser udenfor, mens rotationerne arbejder på indersiden. Der er 6 vibrationshastigheder, der spænder fra standard kontinuerlige vibrationer til forskellige impulser og bølger.

Legetøjet er ikke helt stille, men det er et af de mere støjsvage legetøj jeg har – det kan sammenlignes med lyden af ​​en elektrisk tandbørste – jeg lagde det på sengen, slog det højt, gik ned til bunden af ​​trappen – kunne ikke høre det Jeg gik ind i vores en-suite badeværelse og lukkede døren – kunne stadig ikke høre det. Så langt så godt.

I brug

Revo er ekstremt nem at bruge. Du skal først oplade legetøjet – simpelthen indsæt mikro-USB-kablet i den lille magnetiske opladningshætte – læg til legetøjet og vent 3,5 timer. Nu er jeg ikke i øjeblikket sikker på, hvor længe afgiften varer, men hvis det er noget som Revo, skal du komme omkring 10 timers spil med hver afgift. Den længste jeg var i stand til at bruge den i en session var over en time uden udslettelse af fornemmelser – og det er blevet brugt et par gange siden da – så det ser godt ud på at være klogt.

Når du er klar til at gå. Smør dig selv og Revo med en god vandbaseret anal slør og indsæt forsigtigt den bløde silikoneaksel. Hvis du stadig er ny til anal / prostata spil, anbefaler det at ligge på din side med dine knæ til brystet for at gøre det lettere – ikke så meget af et problem for mig. Efter omhyggeligt at indsætte, og sørg for, at de bløde knuder hvilede på mit perineum, lå jeg bare der for et øjeblik at vænne sig til sensationen. Så hentede jeg den lille fjernbetjening og kom ned til en seriøs sjov.

For at tænde Revo skal du holde tænd / sluk-knappen nede i nogle få sekunder, indtil du ser et lille rødt lys øverst på fjernbetjeningen. En anden hurtig tryk tændes. Dette vil slå Revo til sin laveste rotations- og vibrationsindstilling. For at slukke for Revo – hold bare tænd / sluk-knappen nede i nogle få sekunder, og den slukker.

Så efter at jeg vendte Revo på for første gang, kunne jeg ikke lade være med at græde udenom: “Åh min Gud!” Jeg vidste, at legetøjet drejede, men jeg troede ærligt ikke, at det rent faktisk ville fungere, når det blev indsat – men hellig ko, jeg havde det galt! Omgående arbejdede spidsen på min prostata som det aldrig var blevet rørt før. Dette var en helt anden fornemmelse for noget som en standard vibrerende massager. Det følte virkelig, at en finger forsigtigt cirklede min prostata. Umiddelbart havde jeg Goosebumps. Det var som at opdage anal for første gang.

Så nu var jeg nødt til at arbejde mig gennem de forskellige indstillinger. Så jeg flyttede det op til den anden omdrejningstal (oh my … Jeg kunne allerede mærke mine tæer begynde at krølle) og flyttede til den anden hastighed af vibrationer. Det blev meget intens, meget hurtigt! Så meget, jeg skakede bogstaveligt talt over sengen – men uanset hvad jeg gjorde, var der ingen vibrationer – uanset hvilken stilling jeg var i, fortsatte den at sonde og pusse min prostata. Jeg var nødt til at gå til den tredje hastighed, i videnskabens navn; Jeg flyttede den til den højeste vibrationsindstilling. Nu var jeg helt dækket af sved, men desværre; Jeg opnåede ikke en prostata orgasme. På denne indstilling fandt jeg personligt det bare for intens.

Men efter at have givet mig tid til at roe ned, begyndte jeg igen, og denne gang holdt den på den første rotationshastighed og den anden vibrationshastighed. Dette syntes at være det søde sted for mig – jeg lå der i absolut lyksalighed, da Revo gjorde det, og brugte mine hænder til at udforske min krop – mine brystvorter var yderst følsomme og efter 45 minutter var jeg utrolig hård – og da jeg pussede forbi min penis, var det for meget, og jeg havde en utrolig eksplosiv orgasme.

Desværre har alle mine tests været solo – men jeg kan helt se det her er en stor par legetøj – giv fjernbetjeningen til din partner, og måske få dem til at binde dig i øjnene / blinde du – og lade dem kontrollere Revo – det er næste på min liste – og jeg kan ikke vente!

Umiddelbart havde jeg Goosebumps. Det var som at opdage anal for første gang.

Til tider fandt jeg, at den kombinerede stimulering af rotationerne og vibrationerne lejlighedsvis blev lidt for meget. Oprindeligt troede jeg, at du ikke kunne betjene vibrationerne eller rotationerne separat. Men det er faktisk ikke tilfældet – Revo kan faktisk betjenes med bare vibrationer eller bare rotationer.

For at gøre det, holder du simpelthen knappen ‘vibration’ på fjernbetjeningen i et par sekunder, og det vil slukke vibrationerne, men holder ‘rotationen’ i gang – og omvendt. Da jeg oprindeligt skrev denne anmeldelse, skrev jeg, at det ikke var muligt at gøre dette. Men efter at nogen “venligt” påpegede min fejl, gik jeg tilbage og havde en anden leg og bekræftede det var tilfældet, og efter refleksion måtte jeg justere min endelige gennemgang (men kun lidt).

Rengøring og vedligeholdelse

Revo er kun sprøjtetæt, så der skal tages stor omhu ved rengøring. Jeg vil anbefale enten at bruge nogle legetøjsservietter eller bruge en blød klud med noget varmt vand og legetøjsrenser. Når det er rent, kan du enten lade det tørre eller bruge en fnugfri klud for at tørre det, før du enten smutter det i den medfølgende opbevaringspose (eller tilbage i boksen) for at holde det godt og rent, klar til din næste brug.

Resumé

Nå hvad kan jeg virkelig sige? Sammenlignet med nogle af de andre prostata legetøj, jeg har prøvet (specielt Rosa) – dette er virkelig en god lille legetøj, der giver noget lidt anderledes end bare dit standard vibrerende legetøj. Det er enkelt og nemt at bruge, men baseret på intensiteten af ​​nogle af indstillingerne, kan jeg lægge det som en mellemprodukt legetøj i stedet for noget for begyndere. Jeg ville betragte mig selv et mellemliggende og endda jeg fandt lidt af det lidt ‘for meget’. Men det ser godt ud, er bestemt stærkt, og fjernbetjeningsfunktionen betyder, at du virkelig kan have meget sjov med dette i soveværelset. Hvorfor ikke kombinere dette med et fjernbetjening Love Egg – du kunne give hinanden glæde uden at skulle være i samme rum? Fødevarer til tanke …

Hvor kan det købes

Lovehoney / SheVibe (US / CA / AU / UK)

Nexus REVO Stealth blev sendt gratis til mig i bytte for en ærlig anmeldelse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here