Forside Sex nyheder og kvinder Tantus Perfect Plug Kit

Tantus Perfect Plug Kit

1123
0

Hvad er i et navn? Perfekt ved navn, perfekt af natur? Vi sætter et af de seneste tilbud fra det amerikanske firma Tantus gennem det skridt.

Medmindre du kun opdager bloggen nu, vil du vide det under vores årsdagen giveaway , en af ​​de tilbudte priser var den Tantus Perfekt stikpakke. På det tidspunkt havde jeg ikke offentliggjort mine tanker – hovedsageligt på grund af det faktum, at tingene har været vanvittige, og jeg har haft en teeny bit af en sundhedsskræmme, der har fået mig til at revurdere bestemte aspekter af mit liv og derfor har ikke været i ‘humør’. Men tingene går igen under kontrol (hoj!)

Så nu har jeg haft masser af tid til at samle alle mine tanker og følelser, jeg er i stand til endelig at frigive denne anmeldelse – meget senere end jeg havde tænkt mig – så vær så venlig at acceptere min undskyldning. Så uden videre, lad os knække på og se om Perfect Plug Kit lever op til det navn ….

Førstehåndsindtryk

Emballagen holdes som altid meget simpel med standard plast clamshell sagen. Indenfor får du ikke en, men to stød stik til din dollar. Disse kan købes individuelt, hvis du ønsker det – men som et sæt er det bedre værdi. Stikkene er lavet af den sædvanlige 100% ultra-premium silikone, og er dejligt bløde og glatte at røre ved. Den lille af propperne er helt bendy og fleksibel, mens den større er fastere (til dels på grund af optagelse af en vibrerende kugle). Tipet har dog stadig en smule fleks og klemmer sig til det.

Den mindste stik har en indsættelig længde på 3,75 tommer, og en omkreds på 2,75 tommer omkring det bredeste punkt, og kun 1,5 tommer er det tyndere. Den større stik har en indsættelig længde på 4,5 tommer, og en omkreds på 4 tommer omkring det bredeste punkt, og 2,75 tommer rundt det tyndeste punkt.

I brug

Så dette kit er designet til den nybegynder anal player, selvom det ikke er at sige, at nogen der er mellemliggende, vil ikke finde noget at nyde her – men de mere avancerede anal spillere, der virkelig vil have noget omkostningsfuldt at fylde dem, kan du se andre steder.

Jeg kan godt lide at betragte mig selv som et mellemliggende – jeg kæmper stadig med legetøj, som er meget større end 6 tommer omkreds (eller rettere tager det meget forberedelse) – og som jeg har sagt før, vil du ikke altid gå igennem hele besværet, især hvis du bare vil få dine jollies af ganske let. Så en mindre stødprop er en fantastisk måde at øge kun en regelmæssig vugtsession eller samleje på.

Den mindre butt plug er absolut en for begyndere alene. Jeg fik ikke rigtig meget glæde af denne, da den er så meget mindre end det jeg plejede at bruge, det lader mig bare føle sig uopfyldt og vil have noget meget mere. Men hvis du er ny til anal spil, er det helt sikkert den perfekte størrelse og form. Det bøjer fint med kroppen, og nakke og bund passer komfortabelt ind imellem dine kinder.

Jeg gik rundt med det ind for en lille smule og forstår mig ikke, det følte mildt behageligt – men det gjorde bare virkelig ikke noget for mig. Og det er OK – jeg var venlig at forvente dette. Min røv er blevet forkælet i det seneste og bliver langsomt vant til nogle af de lidt større legetøj i min samling – så det er helt sikkert mere af en appetit (det er bare ikke klar til at være helt fyldt).

Nu den større plug – det var her, hvor jeg havde det mest sjovt. Og det er ikke for svært at forklare hvorfor. Denne stik er næsten lige så stor som basen af Vibrerende Progressive Perler – og det ramte lige netop. Dette har en meget mere tilfredsstillende omkreds – længden var lige nok til at plage den ubehagelige p-punkt og ligesom Vride og den mindre stik passer perfekt mellem kinderne, så jeg kan flytte meget lettere, og det er behageligt.

Mærkeligt nok var jeg ikke forfærdet over de svagere vibrationer, som den medfølgende bullet giver. Se, når jeg bruger en stikkontakt, laver jeg for det meste andre ting (så jeg onanerer eller har sex eller bare giver mig nogle gode følelser, mens jeg sidder her og skriver en anmeldelse …), så jeg gør det ikke vil altid have, at vibrationerne er ‘distraherende’.

Under et godt gammelt selvbevidst skabt proppen en god følelse af fylde, mens vibrationerne skabte en dejlig lille tingle. Det forbedrede absolut den generelle følelse. Tider, hvor jeg måske bare vil bruge det, mens jeg går rundt, var vibrationerne bedst afbrudt, da det ikke er det støjsvage, og jeg regner med at nogen ville bemærke, hvis jeg stod der og svirret væk. Men for langvarig slid lykkedes det at vare omkring 45 minutter, før jeg følte, at jeg skulle tage et øjeblik til at slappe af og genanvende.

Og skal du gerne vride vibrationerne, så som altid, er Tango passer godt ind og giver nogle KNOCK YOUR SOCKS off vibrationer inde i stikket, der vil få dine tænder en chattering og dine bolde ryger i glæde.

Rengøring og vedligeholdelse

Begge stik kan koges / bleges / anbringes i opvaskemaskinen / skylles i vasken (bare fjern kuglen, hvis du skal koge / blegge eller sætte i opvaskemaskinen). Silikonen her synes ikke at tiltrække støv så meget som det normalt gør det, så det kan opbevares sikkert uden en opbevaringspose, eller du kan beholde den i den originale emballage – uanset hvad du har plads til!

Resumé

Som et begynderpakke tror jeg, det er ret perfekt. Den mindre stik er en ikke-truende størrelse for første timere, og så har du den lidt større en klar til, når du vil gå videre. Vibrationerne fra den medfølgende kugle, tilføj lidt ekstra – men tørstende dronninger vil gerne bytte det ud til noget meget stærkere. Den større stik var absolut højdepunktet for mig og forvandlet en almindelig vugge til noget bare lidt mere interessant, og var også meget titillerende, når den blev slidt under mine normale aktiviteter takket være det nemmere og behagelige pasform.

Hvis du vil prøve det perfekte stik, kan du hent dem direkte fra Tantus for $ 68,00 (£ 44,60 i dagens valutakurs).

Jeg vil gerne takke de fantastiske peeps over på Tantus for at sende dette gratis til mig i bytte for en ærlig anmeldelse! Alle tanker, meninger og oplevelser udtrykt her er 100% ægte og min egen. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here