Forside Sex nyheder og kvinder Tantus Vibrerende Super-Soft C-Ring

Tantus Vibrerende Super-Soft C-Ring

1128
0

Jeg må indrømme, pikringe er ikke noget, jeg bruger virkelig alt det ofte. Jeg mener faktisk, jeg bruger ikke ‘vibrerende’ ringe alt det ofte. I betragtning af de fleste vibrerende pikringe er designet med kvindelig stimulering i tankerne, ser jeg sjældent punktet ved at bruge dem.

Jeg er dog også ved at forsøge at nedbryde kønshindringer, og se om jeg kan udnytte et stykke legetøj på en anden måde, hvilket gør det muligt for næsten alle at bruge det. Det gjorde jeg for nylig med min anmeldelse af Vi-Vibe Touch – et legetøj, der var designet med damer i tankerne, men på ansøgning er det også et godt godt legetøj for os mænd.

Så når Tantus sendte mig deres nye Vibrerende C-Ring, jeg fik min tænkehætte til at se, hvordan jeg bedst kunne gennemgå det, idet jeg husker, at både mig selv og min mand mangler hovedårsagen til, at vibrerende ringe blev lavet i første omgang. Så uden videre, lad os hoppe ind og se, hvordan vi gjorde det.

Førstehåndsindtryk

Sidste år gennemgik vi originalen Super Soft C-Ring , som blev sendt til mig med venlig hilsen sextoys.co.uk . Det scorede også meget højt. Ligesom originalen er Vibrerende C-Ring pakket i præcis det samme, hvorfor – det er sødt, enkelt og farverigt. Ringen er tilgængelig i 3 farver – vi har den Lilla og Røde som vist her, og den er også tilgængelig i sort.

Som den oprindelige C-Ring har den en uudstrakt diameter på 1,5 inches og en maksimal strakt diameter på omkring 4,75 inches – igen, hvilket gør det behageligt for de fleste mænd. Den er lavet af samme, super silkeagtige silikone, som Tantus er kendt for.

På toppen af ​​ringen er den quirkily formede kugle vibrator. Dette tager 2 x LR44-batterier (inkluderet) og er en enkeltkugle. For at aktivere skal du blot skyde kuglen ud, skrue af hætten, fjerne papirpladen og skru den derefter op igen og sæt den derefter tilbage i ærmet. Det er lidt vanskeligt at få batterierne til at udskifte dem, så jeg brugte nogle pincet til at hjælpe dem med at retfærdiggøre dem. Når du er klar til at gå, tryk på ‘bløde’ knappen, og det vil buzz i livet.

I brug

Så som den originale C-Ring passer den lige tæt på akslen, med kuglen hvilende på toppen. Det giver en anstændig støtte. Som før giver det ikke de bedste resultater, men for dem med meget tykkere aksler kan det være OK (med en omkreds på 5,5 tommer her, forlod det mig definitivt en smule mere. Før jeg skiftede det op til gik hele vejen rundt om testiklerne, jeg skiftede ringen rundt, så kuglen hvilede nu på mine testikler. Med kuglen buzzing væk heldigvis kunne jeg føle en blid men behagelig kittende sensation. Det var nok at være lidt på spændende side, men ikke så meget, at det var ubehageligt (som vi alle ved, er testiklerne et følsomt, følsomt område).

Med stor omhu (og en god slør af smøre på indersiden af ​​ringen) vil den strække sig for at gå rundt om både skaftet og testiklerne. Hvis du har nogen til at hjælpe, er det altid godt at have lidt hjælp. Når det var på plads, er forskellen det er utroligt. Jeg vil ikke sige, at min penis så ‘vred’ ud, men han så sikkert ud som om du ikke ønskede at sige den forkerte ting rundt om det, eller det kunne ‘gå i stykker’. Beroligende ham, at jeg ikke var her for problemer, fortsatte jeg. Når jeg bruger den traditionelle måde, giver kuglen på mig mig ikke meget glæde – selve ringen gør det på egen hånd – vibrationerne her er tydelige for den anden person.

Når den kommer i modtagende ende, når kuglen kommer i kontakt med perineum, giver den igen en dejlig blid kilden – kombineret med sensuelle grinds og stød, er det generelt ret behageligt. Vibrationerne kommer ikke til at slå mine sokker ud, men i betragtning af omstændighederne er jeg ikke sikker på, at det er en dårlig ting – det giver hverken en god orgasme i slutningen.

Hvis du er bærer af ringen, er en anden ting at forsøge at gøre en lignende ting til, hvad jeg gjorde, da jeg bare bar den på akslen, og det er bare for at dreje ringen rundt, så kuglen hviler nu bare for at være den testikler og på perineum. Igen giver det en dejlig blid fornemmelse, som i kombination med en god onani-session eller en energisk sex-session tilføjer lidt ekstra, uden at tage dig væk fra alt andet der sker. Det er slet ikke en dominerende fornemmelse, men du ved hvad jeg ikke har noget imod her. Det er bare nok til at holde tingene interessant, især når en pikring ikke er virkelig ‘hovedattraktionen’, når du kommer ned ‘n’ snavset.

Nu er det ikke perfekt. Der er bare et par små niggles, der stopper mig fra at gå “OH DETTE ER FANTASTISK” og givet de er små ting. Det første er knappen. Det er ekstremt svært at trykke på, hvilket betyder i øjeblikkets varme, det kan være lidt af en humørkiller – derfor skal jeg fjerne kuglen, tænde den, sætte den tilbage i ærmet og så komme videre med det. Men alligevel kan knappen gøre med at være lidt blødere og lidt mere lydhør – klemme den med bare mine fingre fik ringen til at buzz i livet, men det var ikke nok tryk for at holde det tændt. Den eneste måde jeg kunne tænde for var ved at trykke på knappen mod sengebordet. Dette betød også, at det var en lille smerte at slukke også.

Endelig ville et par hurtige muligheder, eller måske ligefrem mønstre have været rart. Gør mig ikke forkert, de vibrationer, som denne lille kugle sætter ud, er temmelig gode og overraskende rumbly (jeg forventer halvt, at de er rigtig buzzy) – jeg ville bare ønske, at der var mindst en anden hastighed eller i det mindste et mønster for at krydre ting op. Men når jeg tager højde for hvor svigtet knappen er, så er det nok en god ting, det er ikke multi-speed.

Rengøring og vedligeholdelse

Kuglen er vandtæt, så du kan bare give det hele en hurtig skylning, og alt er godt. Jeg foretrækker at fjerne kuglen og blot tørre den med en let fugtig klud, snarere end at sænke den (bare for at være på den sikre side). Ringen kan dog koges / bleges / skylles med vand og legetøjsrenser, og du er god til at gå igen. Opbevaringskort, jeg har forladt min i pakken for nu, da jeg ikke har nogen ekstra opbevaringsposer, men som det er silikone, er det godt at gemme som det er – det vil ikke reagere med andre legetøj – bare husk, når du kommer til at bruge den, kan det have en lille belægning af støv – intet en hurtig skylning løser ikke.

Resumé

Som før er ringen selv en stor lille bonerforstærker – ting føler sig helt hårdere, stærkere og lidt mere ‘ripply’ (på en god måde). Den vibrerende kugle her er en god tilføjelse, selv om det er en, jeg vil bruge ofte – jeg ved det ikke – udelukkende fordi vi er begrænset til det, vi kan gøre med en vibrerende kugle og som et skab af tekstur og mønstre, Jeg er ikke sikker på, at den enkelte hastighed ville tilfredsstille mig for længe. Når det er sagt, er det stadig en god lille ring, og det er også en anstændig kvalitet, du kan gøre så meget værre.

Hvis du vil prøve den Vibrerende Super Soft C-Ring, kan du Vælg en direkte fra Tantus for 38,00 dollar (24,07 kr ved dagens valutakurs).

08-11-14-04-51-15_Tantus-logo-large

Jeg vil gerne takke de fantastiske peeps over på Tantus for at sende dette gratis til mig i bytte for en ærlig anmeldelse! Alle tanker, meninger og oplevelser udtrykt her er 100% ægte og min egen. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here